Meewerken aan een duurzame leefomgeving en kwalitatieve projecten.

Wij zoeken:


Office manager (deeltijds 3/5)

Hou je ervan de verantwoordelijkheid op te nemen om het efficiƫnt reilen en zeilen van een hecht team te organiseren? Wens je mee te werken aan een duurzame, kwalitatieve omgevingsprojecten samen met onze klanten: regionale overheden, architecten en projectontwikkelaars? Dan is deze vacature bij Ingenieursbureau France iets voor jou!

Functieomschrijving

Als Office manager ondersteun je het management op alle fronten: jij bent de onmisbare schakel, verantwoordelijk voor het soepel verloop van de interne bedrijfsprocessen.

  • Je verleent administratieve en organisatorische ondersteuning bij onze projecten: van opmaak van de offertes, de contracten, tot opvolging bij de uitvoering der werken zoals de planning, werfverslagen, nacalculatie, facturatie, opvolging van betalingen...
  • Hiervoor werk je nauw samen met management en ingenieurs/architecten. Jouw initiatieven zorgen voor een goede onderlinge communicatie en voor een goed overzicht van de projecten op elk moment.
  • Tegelijkertijd neem je algemene officemanagementtaken op: van ontvangst van bezoekers tot de communicatie via onze website, nieuwsbrief en sociale media; zo ook de contacten met het sociaal secretariaat voor de personeelsadministratie.

Profiel

  • Je bent in het bezit van een master / bachelor diploma. Je zoekt een eindverantwoordelijkheid waarbij jouw initiatieven ertoe leiden dat je de spil van het kantoor wordt .
  • Je houdt ervan om administratieve processen te vereenvoudigen door middel van het inzetten van je vlotte en goede kennis van MS Office tools en Adobe Acrobat. Kennis van Photoshop is een pluspunt.
  • Je bent analytisch en vlot met cijfers, die je spelenderwijze in Excel verwerkt. Je schrikt niet van de complexiteit op vlak van regelgeving horende bij een bouwproces. Je bent communicatief, draagt klant- en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel en voelt jezelf maatschappelijk betrokken. Je kan zelfstandig werken, en leert graag bij.
  • Samenwerken als hecht team
  • Zin voor nauwkeurigheid hebben
  • Je hebt een actieve hands-on mentaliteit

Aanbod

Bij Ingenieursbureau France kom je terecht in een klein hecht team, waar men op een aangename en klantgerichte manier samenwerkt in aangename kantoren in het centrum van Lier.

Ingenieursbureau France biedt een boeiende en uitdagende werkomgeving waarin je je zin voor initiatief kwijt kan. Je krijgt de ruimte om je capaciteiten verder te ontplooien en je ambities waar te maken in een deeltijdse functie. Je ontvangt een competitief salarispakket.

Studiebureau France is actief in het domein van omgevingsaanleg, herinrichtingsprojecten (pleinen en straten), milieutechniek, integraal waterbeheer en ook in de stabiliteit. Samen werken wij in een creatief team met een netwerk van waardevolle partners aan een kwalitatieve en duurzame omgeving. Reeds meer dan 10 jaar blijkt doorheen de projecten een grote betrokkenheid bij de natuur.

We zorgen voor de technische vertaling van het creatieve ontwerp, met aandacht voor duurzaamheid. Kwaliteitszorg is belangrijk over de hele lijn: waterinfiltratie, natuur en de circulaire gedachten zijn hierbij steeds aanwezig. Op deze manier streven wij naar een integratie van natuur, kunst en techniek in de publieke ruimte.

Solliciteren?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar marianne.france@bureau-france.be


Bureau France

't ijzermagazijn
Heilige Geeststraat 22
2500 Lier
BE0421.718.386

Email: info@bureau-france.be
Phone: +32 3 491 80 80
Steunend lid OCW onderzoekscentrum voor de wegenbouw